Sider

fredag 21. november 2008

Stempeldamer på treff

En gjeng stempeldamer i området hadde treff for et par uker siden, og Kortgleder sponset treffet med tre stempler. Alle som var der fikk trykke av stemplene, og så hadde de avstemning på kortene som ble laget. Her ser dere noen av de flotte kortene som ble laget på treffet. Britti og Louise vant premiene, jeg håper dere koser dere med dem.Dette flotte kortet er laget av Solveig. Hun har brukt stempelet "Gifts Tree" fra julekolleksjonen til Rachelle Anne Miller.
Solveig har også sendt meg dette nydelige kortet, laget med stempelet "Billy and Sparky wait" fra Eat cake graphics. Tusen takk, Solveig.
Dette lekre og glitrende kortet er laget av Ruth. Hun har brukt stempelet "The Joy of Giving" av Sarah Kay. Tusen takk for at vi får se, Ruth.
Nok et glitrende kort, denne gangen fra Louise. Hun har embosset stempelet "Gifts Tree" av Rachelle Anne Miller.
Dette kortet i nydelige grønne og brune toner, er også laget av Louise. Hun har brukt det samme stempelet som over. Tusen takk, Louise.
Hvis det er flere av dere som var på treffet på Ålgård som har lyst til å vise oss hva dere har laget, så er det bare å sende en mail. Håper dere hadde en flott dag. Det var kjempesynd at jeg ikke kunne komme selv.

Jorunn

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar