Sider

søndag 27. november 2011

Første søndag i advent!

Tenk så er det allerede første søndag i advent.  Ventetida er her, og mange koser seg med årets første porsjon julekaker og ett tent lys i staken.  Mange gode dager er i vente, men også mye stress og kav.  Vi håper dere får ei flott adventstid, med både kreativitet og tid til å slappe av.  Her i bloggen vil dere finne mye inspirasjon fremover, så det er bare å kikke innom ofte. 

Vi åpner Kortgleders adventskalender den første desember, og hver dag helt fram til jul, så vil vi legge ut tips og ideer til hjemmelagede julegaver og julekort.  Vi vil også utfordre dere til å vise julegavene dere har laget selv.  Vent bare til første desember med å vise fram, så kan dere delta i utfordringen og være med i trekningen av en fin julegave. 

Vi blåser også i gang Kortgleders julesalg!  Vi gir dere mer rabatt jo lenger ut i desember dere venter, men godbitene kommer nok til å gå først, så her spørs det hvor lenge det er lurt å vente. 

Alle julevarer i nettbutikken (ligger i egen kategori)

Uke 48:  28/11-4/12   20% rabatt!
Uke 49:  5/12-11/12   30% rabatt!
Uke 50:  12/12-18/12 40% rabatt!
Uke 51:  19/12-24/12 50% rabatt!

I tillegg kommer vi til å ha andre tilbud, små konkurranser og annen moro.  Følg med oss i adventstida, og nyt den som best dere kan!

1 kommentar:

  1. Så kjekt med adventstips! Her skal jeg følge med :)
    Ønsker alle en fin adventstid.
    Hilsen Turid :)

    SvarSlett