Sider

lørdag 20. februar 2010

Flere bilder fra butikken

Da var den åpne dagen over for denne gang. Vi har hatt besøk av mange hyggelige damer og en mann. Kaffe og kjeks ble servert, og de fleste hadde god tid til å skravle. Kjempekoselig. Her ser dere tre av damene som var innom. Tusen takk for besøket alle sammen.
Her er Anne Gro i full gang med å lage flotte blomster. Hun lekte med de nye punchene hele dagen og det resulterte i flotte veskekort, bordkort og flere andre ting. Tusen takk, Anne Gro.Her er det ene bordkortet hun lagde. Hun har brukt FLP001, FLP002, FLP003 og FLP008. Under blomsten har hun festet sisal, kjøpt i en blomsterbutikk, og navnelappen er skåret til på frihånd. Så enkelt, men likevel genialt. Kanskje dette er noe å tenke på til vårens konfirmasjoner?
Sånn ser det ut her hos oss nå som gjestene har gått hjem. På bordet hersker kreativt kaos, iblandet kaffe og kjeks, men det er vel sånn det skal være?Her ser dere kontoret hvor jeg sitter og jobber. Vi har også en gjesteseng her, i tilfelle vi får masse besøk. Jeg er litt usikker på om jeg tør la scrappere eller stemplere sove her. Tenk om de skulle gå i søvne og begynne å omorgainsere alt... Vi vil gjerne takke alle som kom innom. Det har vært en kjempefin dag, og det frister absolutt til gjentakelse! Ha en fin lørdagskveld alle sammen.

4 kommentarer:

 1. Kjempekoselig å få komme på besøk : )
  Skal bli spennende å få prøve ut punchene!!

  SvarSlett
 2. Det er bare å komme igjen, Siv Linda. Nye puncher kommer i mars. Kos deg.

  SvarSlett
 3. Hvorfor er ikke de nye spellbindersene i nettbutikken?

  SvarSlett
 4. Hei Aina. Jeg har ikke rukket å legge dem ut, dessverre. Jeg har Labels ten, eleven, twelve og thirtieen i tillegg til ovaler med rivekant. Jeg håper jeg får lagt dem ut i morgen.

  SvarSlett