Sider

lørdag 4. april 2009

The Greeting Farm hos Kortgleder

Endelig er de her! Stemplene vi har ventet på! Mottakelsen har vært overveldende, bare noen timer etter at stemplene ble lagt ut i nettbutikken, sank lageret betraktelig. Det er nok ikke lenge til en ny bestilling må sendes inn.

Jeg har fått hjelp av to dyktige gjestedesignere til å vise frem disse flotte stemplene. Tusen takk skal dere ha Anne May og Ruth-Edel.

Ruth-Edel har brukt stempelet Rockstar Anya, og laget et skikkelig rocka kort. Med flittig bruk av glitterlim og sterke farger, er dette et kult kort for ei kul jente.


Hello Ian er et fint guttestempel, som kan brukes på kort til både store og små gutter. Kanskje til og med på kort fra store eller små gutter? Motivet er fargelagt med ProMarkers.

Stempelplata Miss Anya Collection har tre stempler av skjønne jenter. Disse jentene er litt høyere enn de andre figurene fra The Greeting Farm. Her har Ruth-Edel brukt jenta med blomsterkurven. Disse jentene egner seg godt til konfirmasjonskort, og ellers til de fleste anledninger. Motivet er fargelagt med ProMarkers.
Her ser dere hele Miss Anya Collection. Nydelige og lettanvendelige stempler.


Til slutt må jeg si tusen takk til Ruth-Edel. Hun er en dyktig kortlager, noe dere kan se hvis dere tar dere en tur i bloggen hennes. http://ruthscreativity.blogspot.com/

1 kommentar: