Sider

tirsdag 17. februar 2009

Bryllup

Vår og sommer nærmer seg og da er det også tid for mange bryllup. I den anledning har jeg laget en serie med invitasjon, bordkort og takkekort.

De tre delene i settet er laget av Bazill, fargene white og twig. Takkekortet er laget i str.15x15, mens innbydelsen er litt mindre. På kortene har jeg stemplet tekstene Bryllup og Tusen takk fra KH. Disse er montert på et lite panel som jeg har festet med limputer. Rundt panelene med tekst og på selve kortet har jeg brukt glittelim i fargen sølv.

Kortene er pyntet med små papirroser, har også brukt glitterlim i sølv på disse. I tillegg er det stanset ut blad og hjerter i grønn bazill kartong. Bak blomsterpynten er det festet litt hvit tyll.

Hjertene som er festet på invitasjon og takkekort er stanset ut ved hjelp av spellbinders.Har limt to hjerter sammen, med silkebånd mellom. Bordkortet er også stanset ut ved hjelp av spellbinders, både det store hjertet og de to små som henger ned. Bordkortet festes på glasset med en liten klesklype.Både bordkort, invitasjon og takkekort er forholdsvis raske å lage, så her er det bare å sette igang produksjonen. De fleste produktene finnes i nettbutikken til Kortgleder.


Dersom du lurer på noe er det bare å stille spørsmål i bloggen.
7 kommentarer: